Spiegellogisch is een innovatieve organisatie waar resultaat, transparante communicatie en samenwerking voorop staan.

Spiegellogisch is in 2001 van start gegaan als een klein trainingsbureau met een grote gedrevenheid. Inmiddels zijn we 10 jaar later uitgegroeid tot een gerenommeerd advies- en trainingsbureau, dat zowel nationaal als internationaal trainingen verzorgd. Door onze unieke werkwijze welke elke vorm van weerstand tegen verandering wegneemt en ons team van hoog gekwalificeerde partners hebben wij de mogelijkheid gecreëerd om vanuit onze organisatie u een compleet pakket van oplossingen aan de te bieden op het gebied van bedrijfstraining, individuele begeleiding en oplossingsgerichte methodieken. Wij spiegelen de organisatie en de medewerkers, analyseren de problematiek en bieden vervolgens logische resultaatgerichte oplossingen die als een natuurlijk proces  geïmplementeerd kan worden in organisatie en medewerkers.

Onze expertise is het analyseren en kanaliseren van mogelijke improductiviteit binnen de organisatie van zowel de managementsystemen als de medewerkers, onze kracht is de productiviteit en de efficiëntie van de organisatie en het individu te verhogen door interne processen en gedragstijlen te verduidelijken, helder in kaart te brengen en dit op natuurlijke wijze te implementeren in de organisatie, afdeling, het team en de medewerker. Zelfkennis en inzicht in de eigen persoonlijkheid kanaliseert de innerlijke processen en maakt dat men door zelfstimulatie effectief naar een succesvol eindresultaten toe werkt.

foto_patty_kleinSpiegellogisch is in 2001 opgericht door Patty Boting. Wij werken samen met verschillende professionals, zodat we op elk gebied sterk vertegenwoordigd zijn:

omhoog | home