Maurice Hamming werkt sinds 1991 als leidinggevende bij diverse overheidsdiensten. Zijn specialiteit is Openbare orde & Veiligheid. Daarnaast verzorgt Maurice vanaf 2002 opleidingen  op gebied van strafrecht en agressiebeheersing, eveneens in de publieke sector. Vooral de trainingen Agressie & Geweld zijn een praktijkgerichte mix van communicatieve vaardigheden, kennis van bevoegdheden en elementaire zelfverdediging.

Cursisten ervaren de trainingen van Maurice en zijn gastdocenten, als theoretisch goed onderbouwd en praktisch toepasbaar. Maurice werkt met plezier samen met Patricia, vanwege dezelfde opvattingen over kwaliteit en persoonlijke benadering binnen de aangeboden cursussen.

Op grond van eigen opleidingen en ervaringen als manager heeft Maurice ook workshops verzorgd voor startende leidinggevenden. De trainingen “Operationeel leidinggeven” en “Timemanagement” zijn voorbeelden hiervan. Maurice hanteert een laagdrempelige vorm van lesgeven, vooral gericht op het aanleren van professionele vaardigheden. Maurice streeft daarnaast altijd naar een prettige leeromgeving, waarbij soms ook met de nodige humor lastige onderwerpen tot leven komen.

omhoog | home