Patrice van Zimmeren is van huis uit sociaal pedagogisch hulpverlener en sociaal pedagoog. Zij wordt enorm geboeid door menselijk gedrag en gedragsveranderingen, waardoor zij haar kennis en kunde de afgelopen jaren heeft uitgebreid met een opleiding tot therapeut/ gedragstrainer en counselor. Tevens heeft zij een training bij Patty Boting gevolgd in kleurenmethodiek.

Patrice heeft haar sporen verdiend in de re-integratie, een vakgebied waarin zij al ruim 10 jaar werkzaam is. Zij heeft zich ontwikkeld tot een all-rounder die in staat is een medewerker te inspireren, te motiveren en te activeren, of het hierbij nu gaat om individuele coaching of om groepstrainingen. Haar kernwoorden zijn verandering – groei – beweging.

Haar specialiteit is motivatieproblematiek en (gedwongen) veranderingsprocessen.

Onlangs heeft Patrice haar eigen bureau opgericht waarmee zij haar missie verder wil uitdragen: als je fundament stevig staat, dan kun je bouwen op jezelf en krijg je vertrouwen in jezelf. Zij is een samenwerkingsverband aangegaan met Spiegellogisch.

Patrice is een zeer gedreven persoonlijkheid die in staat is om de veiligheid te bieden die nodig is om met jezelf aan de slag te gaan. Zij gaat hierbij de confrontatie niet uit de weg, maar doet dit wel altijd met compassie.

omhoog | home